Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2007 20:06 - Опит за кратко описание на видовете хороскопи
Автор: astrologer Категория: Технологии   
Прочетен: 1651 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 18.04.2007 20:13


Сега ми се пише за Астрологията! И ще се опитам да ви въведа в нея. Какво представлява в най-общи линии.

А. ИЗХОДНИ ДАННИ- за да направя какъвто и да е хороскоп ми трябват точната дата на лицето, къде е родено и в колко точно часа- най-много +/-15мин.; също пол и нормална ли е била бременността- преди или след термина е станало раждането/не е абсолютно необходимо/, и колко месеца е носен ембрионът; НАПРИМЕР: жена родена в 20ч. на 18.05"83г.,гр.София; нормална бременност, след термина;
Б. РЕЗУЛТАТИ
1. Личностна характеристика/Психопортрет/ Психопрофил/ Описание на характера- пълен и точен. Дава ясна представа за човека/ясна- ако самият му характер е ясен; има случаи с толкова сложни характери- че и моето описание на човека е също толкова объркано. Наскоро имах такъв човек. След товва и той(в действителност тя) си призна, че въобще не е наясно със себе си- т.е. имаше много противоречиви и взаимно изключващи се черти. В такъв случай, не може да се каже: човека е такъв и такъв. Казва се: човекът е и такъв и такъв. Зависи от точният момент как ще постъпи и какъв е! Но като цяло описанията които правя са смайващо точни и полезни: както човек да добие представа за другият човек, така и сам човек да добие представа за себе си. Разбира се, ако човек е склонен към измама, той може след това да не признае портрета си. И ще дам и един пример: Например колектив от ок 20 човека. Сред тях все има ок.5 човека с по-странен характер(описвам действителна случка). Правя на тези 5 човека психоличностна характеристика и ги давам на някой от групата, за който съм видял, че може да се разчита на съдната му способност и правилното му мислене(иначе вече писах, че човек, може да не си признае описанието- случвало ми се е, или пък да го определи като налучкване). Та този човек след това ги прочита и казва коя характеристика за кого се отнася- имам свидетели на такава случка) С една дума- психоличностната характеристика е дотолкова истинна и добра, че спокойно може да се разчита на нея за съставяне на мнение за човека- иначе всички знаем и трябва да си признаем(ако сме честни), че познавайки един човек, непрекъснато научаваме нови и нови неща за него, на моменти може даже да се дистанцираме от него, поради нещо в характера му, което до момента не е показвал, или умишлено е крил. Тези характеристики вършат огромна полза да кажем при назначаване на нови хора, при съгласуване и подбор на даден екип, а и от всякаква друга гледна точка- дори в случая да видите обекта на чувствата ви какъв човек е в действителност. 
2. Хороскопи
а/ Натален/рожден- това е хороскопа на човек принципно за живота му. Дава представа, какъв ще е той като цяло- разбивка на 12-те теми/всички житейски теми- любов, здраве, работа, пари, смърт и т.н./, влиянията по тях- по сила и пояснения: показва както какви са влиянията- т.е. например: трудности в работата поради неразбирателство с колеги, незачитане на полаганите усилия, човек не е харесван от колегите си и т.н., така и тяхната степен/сила; степените са:1.положителни и отрицателни- съответно отбелязвани от мен с + и -; 2.от 1 до 5-та степен- +1.съдбоносна/-1.фатална;+2.Много добра/-2.Много лоша;+3.Добра/-3.Лоша;+4.Средно добра/-4.Средно лоша;+5.По-скоро добра/-5.По-скоро лоша. Много рядко някоя тема на човек е чиста- това означава да има само добро или само лошо влияние по нея. Обикновено, има и добри и лоши влияния, но се различават по сила. Т.е. например Тема 2.Пари, финанси може да е с показатели +1/-5(или обратното- +5./-1.). Това значи, че в добрите моменти, нещата може да се реализират съдбоносно добре/зависи и подмоментите от каква степен са, а в лошите максималното възможно е нещата да се развиват по-скоро зле- т.е. като цяло на този човек ще му върви отлично, или в най-лошият случай- нещата ще се развиват много слабо на зле- т.е. никакви фатални финансови събития за живота му. Може разбира се да има влияния като +1./-1. или пък +5./-5 тогава не може да се каже нищо като цяло за живота му по темата за парите. Всичко зависи от годините и т.н. Ако е +1./-1. то единственото, което може да се каже е, че при всички случаи темата ще му е съдбоносна или фатална, а в случая с +5./-5. със сигурност темата е без значение. Та резюмирам: наталният хороскоп показва как седят нещата в общи линии- кои ще са най-съдбоносните теми на човек и как ще се отрази това на човек. Наталният хороскоп не показва кое кога ще се случи.
б/ Годишен/Соларен хороскоп- хороскопът важи от рожден ден до рожден ден. Показва какво ще се случи през настоящата Соларна година. Показва какво и в каква степен ще се реализира от Рожденият хороскоп и как. Като казвам как, имам на предвид, че в рожденият хороскоп се казва какви ще бъдат нещата по напр.Тема 2- Пари; но през настоящата Соларна година може да се развият определени подмоменти- и в случая- как ще се развият- като описание. Отделно и по сила. Така, Тема 2 може да придобие следният вид- +1.1./-5.5.- Отличен съдбоносен Натал и Солар- извода е страхотна година, и от най-слаба степен лоши Натал и Солар- в лошите моменти нещата по темата ще се развиват минимално зле; +1.5./-5.5.- Отличен Натал, но минимално добър солар- това значи, че годината ще е една от най-слабите добри през живота- с една дума нищо съдбоносно добро през нея, и минимално лоша; +1.1./-5.1.- Отличен съдбоносен Натал и Солар- извода е страхотна година, и минимално лош Натал, но фатално лош Солар- извода е една от фатално лошите за живота- разбира се, като цяло темата няма фатални влияния- така че- нищо кошнмарно- просто привидно фатално лоша, но без фатални последствия за живота; +1.5./-5.1. Отличен Натал, но минимално добър Солар- това значи, че годината ще е една от най-слабите добри през живота- с една дума нищо съдбоносно добро през нея, и минимално лош Натал, но фатално лош Солар- извода е една от фатално лошите за живота- разбира се, като цяло темата няма фатални влияния- така че- нищо кошмарно- просто привидно фатално лоша, но без фатални последствия за живота;+1./-1.(или обратното- +5./-5.) съдбоносно/фатална(респективно- по-скоро добра/лоша). Това, като един сравнително показателен пример. От там нататък, нещата зависят от месечният хороскоп- Лунара.
в/ Лунарен/Месечен хороскоп- той е спродължителност средно около 28 дни, и не започва от 1-во число на месеца, а е строго индивидуално. Показва същите неща като Натала и Солара, и ги допояснява. Нещата по примерната Тема 2-Пари тогава могат да придобият следният вид: +1.1.1./-5.5.5.- респективно съдбоносни добри Натал, Солар и Лунар и по-скоро лоши Натал, Солар и Лунар- в зависимост от подмоментите. Могат да бъдат и от следният вид- +1.5.1./-5.1.5.- Отличен Натал и Лунар, но слабо изразено добър Солар- като извод: от най-слабата от иначе съдбоносно добрите години, месеца е най-добър- като се има на предвид, че цяла една година нещата по-темата ще се развиват много слабо добре, при иначе съдбоносна за живота тема, е добре месеца да се оползотвори максимално пълноценно. Ако беше и месеца от 5-та степен- т.е. +1.5.5.- то тогава може да се каже, че почти нищо съдбоносно добре не може да се постигне- човек тогава ще се занимава с разни детайли по темата. От лошата страна -5.1.5.- По-скоро лошо развитие за Натала, Кошмарна година(по-нагоре обясних този вариант до тук) и слабо изразен месец- месец в който нещата ще вървят минимално зле, при иначе фатална, но не и за живота като цяло година. При варианта -5.1.1.- Фатални Лунар и Солар, но при слабо изразено лош Натал- да се внимава през месеца, ако се внимава много, няма да се реализират и минимални лоши фатални за живота неща!
г/ Дневен хороскоп- също като Лунара не е буквално дневен. С продължителност ок.24 часа е, но е строго индивидуален кога започва и кога важи. При него нещата вече могат да придобият следният вид: +1.5.1.5/-5.1.5.5.- вече няма да обяснявам- опитайте се и вие да помислите какви ще са влиянията за деня. Повтарям, че в момента обяснявам само от гледна точка на аспекта им сила, без аспекта им Как/Начин! Там се обясняват влиянията с думи и начина, по който се реализират. Разбира се, всеки хороскоп, който правя за клиент, е с подробни обяснения и по 2-те основни линии- по сила, и по вид..
д/ Моментен хороскоп- той е разбивка на нещата, които ще се реализират през деня- техните точни моменти на разгръщане. Обикновенно- часовите периоди са с продължителност ок. 1.5-2часа. Напр. Еди какви си влияния от 10:32ч. до 12:18ч. Един такъв момент може да бъде едновременно добър по Тема 2- Пари и лош по Тема 5- Любов/има и други значения/, при това от еднаква степен- тогава Животът ни поставя пред дилемата, кое от 2-те ще изберем- при това привидно нещата може да са много объркани и многозначителни.
ЖЕЛАНАТА МИ ЦЕЛ: човекът, който е мой клиент, на когото съм консултант, да се съобразява с хороскопа си, и съответно със съветите ми. При лош момент по дадена тема да не прави никакви действия и постъпки по темата. и обратното- да действа в добрите моменти. Защото- каквото и да направи в лош момент- дори и добро да направи- то бива или зле изтълкувано, или при всички случаи води до (още)зло(нещастие). И обратното- каквото и да направи човек в добър момент- и зло да направи- то води до добро- до щастие. Говоря за събития през настоящият живот. Иначе- добрите постъпки, действия, мисли винаги водят до щастия- лошите до нещастие- това важи като цяло за следващият живот/животи. Както и да ви звучи, но сегашният ви живот е преопределен от предишният/-ите/, и влиянията предопределени да изпитате сега, са предрешени още преди да се родите. А моментът ви на раждане е следствие от това, и е нарочно чакан и избран(от вашият Будхи- Интелект(това е част от Вас, която не умира и не се разпада при смъртта на тялото; който иска повече информация специално по този въпрос нека ми пише- ще му разясня с удоволствие- прочетете все пак най-горе в профила ми науките в които съм компетентен)- за да съвпадне със звездните влияния.
е/ Партньорска съвместимост- показва какви ще са аспектите на каквато и да е(т.е.Приятелска, Любовна, Бизнес, Роднинска и т.н.) връзка между двама човека. Също така, показва и съдбоносността на коя да е връзка.
ж/ През кои да е предстоящи Соларна година, Лунарен месец, и ден е възможно благодарение на съветите ми да промените сферите на влияние. Това значи- да кажем за настоящата ви Соларна година Сатурн е лош/една от най-кошмарно и тежко действащи планети, Венера е добра и т.н. Това не подлежи на промяна. Но аз мога да ви кажа какво да направите за да например вместо 5-та ви Тема- Любов да страда, да пострада 6-та- Работа и Здраве. Или обратното. И вместо например 9-та да ви е добра- 9-та Чужбина, висше образование/има и др.значения/, да ви е добра 10-та= Професия, Кариера и др. значения. С една дума, благодарение на мой съвет и не само- нужни са и финансови възможности/в момента нарочно не доизказвам всичко/- е възможно да променяте в рамки влиянията по някои теми- т.е. да изместите сферите на влияние. Това е полезно, защото, ако да кажем сте имали например 3 поредни отлични пари по Тема 6-Работа и Здраве, а нещата в любовта ви не вървят, спокойно може да направите така/пак казвам- ако имате финансова възможност(не за мой хонорар, за финансова възможност за пътуване), вярвате ми- най малкото за да направите това, което ви посъветвам/, че настоящата година вместо пак да ви е кошмарна в любовта/децата/ да прехвърлите лошото по 6-та Тема- Работа и Здраве- така вие в последните 3 години сте се движели напред по тази тема, така че, все ще имате място за връщане назад. А иначе още една кошмарна година по 5-та Тема- Любов, деца и др. може вече да ви дойде в много, и чашата просто да прелее!
И ТАКА: Ако правите всичките си постъпки, действия и решения в добрите за това моменти, ако в лошите не правите нищо и се пазите, и ако дори приложим и точка Ж с вас, в зависимост от хороскопа ви, ще постигнете невероятни ефекти в кратък срок. рабира се, ако хороскопа ви по принцип е кошмарен- в никакъв случай не мога да ви обещая никакви чудеса. Най-многото, което ще можем да направим в този случай е максимално да олекотим всичко лошо, и дотолкова, доколкото има възможност- да отбележим и напредък- дори в този случай- при много слаби положителни добри- напредъка ще е повече от явен. а ако имате късмета да имате блестящ хороскоп, и се съобразявате с всичките ми съвети- ви гарантирам място сред Звездите на планетата ни- но не в предаването еди колко си гафа, а сред биографичните филми например. Още веднъж- ако Дай-Боже хороскопа Ви е отличен(или дори почти отличен), Ви гарантирам с моя помощ място сред Елита на Планетата! В същото време, дори с отличен хороскоп, ако не ви е отлична и една специална тема, няма да можете да постигнете това! Но моята работа се състои точно в това- да разбуля за вас и за мен- това, което иначе само Боговете знаят!
ВОЛЯТА ВИ: В никакъв случай няма да бъда крадец на волята ви- напротив, единственото, което ще се опитам е да бъда неин пътеводител и гид. При все- не се изразяван правилно. Вашата Свободна Воля  се състои в това: Да полагате услия да действате тогава, когато и аз съм Ви потвърдил, че трябва и можете; и обратното: тогава когато не трябва, тогава, когато трябва да се пазите, точно с Вашата Воля трябва да си наложите бездействие- както и да ви изглежда тогава ситуацията- защото пак ще се повторя- има много неща, които привидно изглеждат и започват добре, но са за зло, и носят само зло; но и обратното го има: има много неща, факти и събития, които привидно са за зло, обаче точно там се крие заека на късмета- е аз съм Цар в това- да Ви казвам и разбулвам тези скрити и тайни неща!
ПРИМЕР С КАРТА: Приемете от мен хороскопа си, който за вас трябва да бъде една карта на живота ви- същото като карта на София например- нека успехът по някоя от темите в хороскопа бъдат различните места в София. За да стигнете отнякъде за някъде, има най-пряк път. Моята работа, или целта на хороскопа е, да ви каже къде има задръствания, къде пътят е в ремонт, къде има катастрофи, къде светосфарите светят червено или къде зелено. Значи, като ви кажа какво трябва да направите, за да постигнете дадена си цел(съвета ми ще се състои да ви кажа кога може да не действате и как, и кога не и как не трябва. Ако направите нещо, точно в противопоказен за това момент- това е равносилно на това да минете на червено. Винаги ще има лоши последствия от това- дори и да не ви блъсне кола, то поне сте положили първият камък на навика да минавате на червено. Положили ли сте първият камък, направили ли сте първата крачка по този път, замахнали ли сте сам махалото, ще има и продължение. а от там до първата ви катастрофа ви дели съвсем малко. Понякога катастрофите не се заплащат с цената на човешки живот. Но, също така често, се плащат- с вашият собствен живот. Нито аз искам да загубя свой клиент, нито вие бихте желали такава цена. При това такава сделка се прави веднъж в живота и след това- край. Та освен светофарите, хороскопът показва и какъв ще е пътя.
ВАШИЯТ ШАНС Е ТУК И СЕГА: Не бихте ли искали да имате в ръцете си такава карта? При това тази карта може да ви заведе до всякъде, където може да стигне колата Ви- колата ви е вашето тяло/респективно- картата- Вашият живот; още по-добре казано- Вашият Рожден Хороскоп(от него не може да се освободите, нито да го промените. Ако не желаете- ако не желаете- забележете, че животът ви е дал шанс да я имате вие в ръцете си. Втори такъв няма да имате. Ако я нямате- лутайте се, както и до сега. Язък! Язък, че Бог, чрез мен е дал това знание на Света- и по други теми съм писал, че много се съмнявам в знанията на моите "колеги". Поне не знам за нито един дори на ниво близко до моето. А напротив- оставам с много силното убеждение, че повечето- почти всички- са откровени измамници. Точно в момента не искам да цитирам и прекалено известни имена- но ще дойде момент в който и това ще стане. Визирам най-известната 3-ка мои колеги в страната. В същото време съм сигурен, че почти всички, от най-много постигналите хора на земята имат знаещи мои колеги за съветници-консултанти!


Тагове:   опит,   описание,


Гласувай:
0



1. pqsy4ka - Здравей! :)
18.04.2007 19:01
Моите адмирации за блога, който си направил и решението ти да помагаш на хората с твоите хороскопи !!! Как можеш да станеш мой съветник- консултанат ? Прекрасна вечер ти желая? :)))
цитирай
2. astrologer - Големи благодарности за хубавите ти думи :)
18.04.2007 19:38
Наистина!
За решението ми да помагам на хората нека уточня- желая то да е двустранно, защото вече на няколко места в блога ми съм написал, че предимно се възползват от мен. И повече не се занимавам с такива хора. И също много се обиждам и ми става неприятно, когато не се съобразяват с хороскопите ми- все пак твърдя, че те не са забавно четиво, което да четеш със сутрешното си кафе, и после да захвърлиш, или най-малкото, да не се съобразяваш с него!
И така по въпросите ти! Разбира се, най-добре е да се видим очи в очи и да поговорим за какво точно става въпрос- т.е. какво точно искаш ти! Харесва ми начина по който си си формулирала желанието- да стана твой съветник-консултант- в действителност точно това е целта ми, а не да правя просто хороскопи- разбира се съветите ми ще бъдат до толкова, доколкото ти знаеш твойте си сфери на дейнсот, знаеш какво точно правиш, а моята работа ще бъде да ти пояснявам кога е добре да извършваш дадените действия, кога не, да ти казвам общите тенденции, и т.н., и т.н. Наистина- точно това желая и мечтая да правя. А с течение на времето, ще виждаш все повече и повече резултата от съвместната ни работа. Освен от хонорара си, ще бъда доволен и Дай-Боже удовлетворяван и от всичките ти твои лични успехи и постижения.
Та да пристъпим към подробностите: мисля, че е най-добре да се разберем за лична среща, на която изчерпателно ще ти се представя и като човек и като Майстор в областта си! На срещата ще ти обясня всичко в подробност и частност, за да бъдеш съвсем наясно какво можеш да постигнеш с моя помощ!
Най-добре ми пиши на лични, или на londoner@mail.bg или още по-добрият вариант да се свържеш с мен през Skype- androsastrologer ми е ника там! Очаквам с нетърпение вести от теб. Моментът в който прочетох коментара ти не е никакъв определен, но имам добри предчувствия- може би поне заради правилните думи, които си използвала! ;) Благодаря ти и аз, а и аз ти желая прекрасна вечер ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrologer
Категория: Технологии
Прочетен: 55853
Постинги: 25
Коментари: 14
Гласове: 43
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930