Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2007 23:21 - Мунданна Астрология- това са влиянията действащи на цялата ни планета
Автор: astrologer Категория: Технологии   
Прочетен: 2072 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.04.2007 18:57


 Въвеждам я като тема, и малко, по-малко ще почна и да я развивам. Това значи, че в нея постоянно ще има влиянията, които действат в момента- повтарям- влияния действащи на цялата ни планета. Сега публикувам само заглавието, но тук ще можете да прочетете какво ни въздейства в момента! 
Тези влияния са причините за световните войни, за моментите на масови катастрофи, тероризъм и всичко подобно! 
Стискайте ми палци! Защото за да мога да работя "Pro Bono" е нужно поне да съм осигурил насъщният си!

Вчера, защочнах да описвам влиянията в момента, но ми спря връзката с Нет-а точно в момента, когато се опитах да запиша вече описаните влияния. За съжаление- ги загубих. Все пак трябва да съм в настроение, за да ги пиша! Ще се постарая до утре най-късно да съм ги поместил отново!

КЪМ 28.04.2007Г. СЪБОТА

I. МНОГО СИЛНИ И ТЕЖКИ ВЛИЯНИЯ  Няма в момента!   II. СИЛНИ ВЛИЯНИЯ А. От 1-ва Степен 1. Отличен Юпитер в съвпад с Плутон. Много добро влияние: Голяма социална активност, работа с маси хора, колективи, групи и др. подобни. Включване в социалните процеси чрез издигане на социалното положение или чрез идване/заемане на власт, например на партия. Т.е. която и партия например, или свободни личности да дойдат на власт/да бъдат избрани- ще е за добро! Усилен магнетизъм/ чар на хората, обществен интерес към окултни/тайни. Хората се занимават с духовно самоусъвършенствуване и променят религиозните и философските си възгледи и идеали, чрез духовни прозрения. Пророчества, също много хора ще имат такива. Б. От 2-ра Степен 1. Кошмарен Сатурн в опозиция с Отличен Нептун. Лошо влияние, но е леко смекчено: Алкохолизъм, наркомании. Обществени илюзии, самозалъгвания. Мечти ще се приемат за реалност. Да се избягват хипнози и др. подобни влияния, особено в група или колективни подобни занимания. Големи маси от хора ще се чувстват отпаднали, анемични, безсилни- особено възрастните. Тайнствени обстоятелства на смърт или повишена смъртност сред възрастните. В. От 3-та Степен
  1. Отличен Юпитер в секстил с Отличен Нептун. Отлично влияние: Силни обществени интереси към окултните/тайни науки, хората разбират тайни процеси, по-рано недостъпни за разбиране, разбулване на тайни(най-вече окултни). Тайни стават явни- обществено достояние. Големи маси от хора ще заемат тайна власт, или ще добият тайни способи за власт. Обществото ще се стреми към висша хармония в живота, към красота в живота. Творческо вдъхновение. Интуиция.
  2. Отличен Юпитер в квадратура с Уран. Лошо влияние, но е леко смекчено: Неуправляеми ситуации в обществото и социума: голяма безработица и трудности при намирането на работа, конфликти с властите и началството. Възможни са и стачки, но не са толкова вероятни. По време на влиянието всички подобни проблеми трябва да се решават бързо и на момента. ДНЕС/30.04- ПОНЕДЕЛНИК/ ВИДЯХ, ЧЕ УТРЕ НА 01.05. ВТОРНИК ЩЕ ИМА МИТИНГ, КАСАЕЩ ТОВА ВЛИЯНИЕ! ЩЕ Е МИТИНГ- ШЕСТВИЕ ЗАПОЧВАЩО В 12Ч. ОТ НАРОДНИЯТ ТЕАТЪР И ЩЕ Е ДО НАРОДНАТА БИБЛИОТЕКА! ПРЕДВИДИХ И ТОВА! ОТ 12:30 ДО 14:12ч. ЩЕ ИМА И КОНКРЕТНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ВСИЧКИ ХОРА- РАЗБИРА СЕ В ЧАСТНИТЕ СЛУЧАИ ЩЕ БЪДЕ РАЗЛИЧНО ПРОЯВЕНО, НО В ОБЩИТЕ СИ РАМКИ ЩЕ ВЛИЯЕ ПО СЛЕДНИЯТ НАЧИН: Нови контакти, връзки, нова информация и новини. Интелектуални занимания. Усилена умствена дейност. Преговори и сделки. Пътувания. Усилена комуникация. Много срещи. Също така срещи и комуникация с роднини, съседи. Също с хора на изкуството- най-вече актьори; с деца. Всички тези неща най-вероятно ще са свързани с пари. Също така, най-вероятно повечето хора покрай вас днес вероятно ще са Близнаци, Лъвове и Деви! Аспекта не е добър или лош- т.е. не може да се каже обаче дали денят ще е добър или лош- в случая се показва само какъв ще бъде фона и темата на момента! При всички положения влиянията не са нито съдбоносно добри, нито фатално лоши!
  III. БЪРЗИ И ЛЕКИ ВЛИЯНИЯ


IV. МОМЕНТНИ ВЛИЯНИЯ


ИЗВОДИ: По гореописаните влияния могат да се направят следните някоко извода: Няма вероятност за войни. Няма вероятност за големи терористични атаки например. НЯМА НИКАКВИ ТЕЖКИ И СИЛНИ ВЛИЯНИЯ! А ОТ СИЛНИТЕ ВЛИЯНИЯ, НИКОЕ НЕ ГОВОРИ СЪЩО ТАКА НАПРИМЕР ЗА ГОЛЕМИ КАТАКЛИЗМИ- ДОРИ И ПРИРОДНИ! НЯМА ДА ПОВТАРЯМ ГОРЕОПИСАНИТЕ ВЛИЯНИЯ, НО С ЕДНА ДУМА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПРОБЛЕМИ В МОМЕНТА ЩЕ СА ОТ ЛИПСАТА НА РАБОТА, А СЪЩО И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРОЦИ, КАТО АЛКОХОЛИЗЪМ И НАРКОМАНИИ!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astrologer
Категория: Технологии
Прочетен: 55802
Постинги: 25
Коментари: 14
Гласове: 43
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930